Bon Vivant Restaurant Taking the concept of ‘Bon Vivants’, of high living, this project looks to providing a dramatic dining experience through the use of a ceiling-scape that undulates through the space. The ceiling also transforms into various elements of the restaurant, including partitions, lighting, seating and screens that complement the operational and privacy needs of this upscale restaurant. Together with a crystalline centerpiece bar, the ceiling divides the space into three distinct but connected dining areas, fulfilling different client requirements. The ceiling form extends out to the patio area, reclaiming part of the public space for the restaurant’s own use whilst giving it a strong presence and identity in the mall.

Strip.png

Bon Vivant Restaurant

Shanghai

200sqm

Design Categories:

design hospitality.png